Szállítási és fizetési információ

Szállítás:A megrendelt Kamagra termékeket a lehető leghamarabb postázzuk Önnek futárszolgálat segítségével. A szállítási idő maximum 3, minimum 1 munkanap.
A küldemény tartalmát nem tüntetjük fel, nem írunk rá semmit, nem lesz átlátszó és kitapintható, így senki sem tudja, hogy mit tartalmaz, csak Ön. A diszkréció 100%-os. Személyes átvételre nincs lehetőség.

 

Fizetés:
Kizárólag utánvétellel, készpénzzel vagy bankkártyával – a szállítási költség 1.600 Ft.


 

Átvétel:


1. Kézbesítve a rendelésben megadott címre:

A diszkréten becsomagolt, tartalmára semmi sem utaló küldeményt a kézbesítő kiszállítja a rendelésben megadott címre, ahol Ön át tudja venni. Ha senki sincs a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt a kézbesítő, amivel be lehet menni a postára átvenni a csomagot. Maximum 10 napig tárolják ott.


2. Postán maradó küldeményként:

A megjegyzésbe írja be, hogy POSTÁN MARADÓ csomagot kér, és írja oda a posta címét is.  Ez esetben beérkezik a postára a küldemény és mindaddig ott várakozik, amíg be nem megy érte és át nem veszi. (Maximum 10 napig átvehető)

Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!