Kamagra tájékoztató


Részletes tájékoztató a Kamagra termékekről





MIT TARTALMAZNAK A KAMAGRA TERMÉKEK?


A Kamagra Gold 100mg tabletta, Kamagra Zselé, Kamagra Pezsgőtabletta és Lovegra is szintúgy 100mg szildenafil citrátot tartalmaznak hatóanyagként. A Super Kamagrában van egyedül más, a szildenafil citrát mellé dapoxetint is tárítottak, az késlelteti a megömlést.
 



MIKOR ÉS KIKNEK AJÁNLJUK?


A Kamagra termékcsalád tagjai az ötödik típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartoznak. Alkalmazhatóak impotencia, gyenge merevedés esetén, vagy csak a szexuális teljesítmény fokozása céljából. A termékek bevétele után nem kell tartani folyamatos merevedéstől, mert csak nemi izgalom hatására lép működése a hatása, ekkor viszont tartósabb és erősebb erekció jöhet létre a péniszbe áramló vér mennyiségének növekedéséből adódóan. Ha Önnek nincsen szexuális problémája, csak teljesítményének fokozása céljából szedi, elég csupán fél adag (pl. fél tabletta) a kívánt hatás eléréséhez.




A kamagra használatának hatásai:


 • gyorsabb és keményebb erekció
 • tartósabb, hosszabb merevedés
 • elnyújtott szexuális aktus
 • növekedett önbizalom
 • kontrolláltabb, késletetett magömlés



HOGYAN KELL SZEDNI A KAMAGRA TERMÉKEKET?


A Kamagra beszedése termékenként változik. A Kamagra Gold és Lovegra tablettát aktus előtt körülbelül fél órával, szétrágást mellőzve kell lenyelni, kb. 3 deci vízzel, lehetőleg éhgyomorra. A Kamagra Zselét és pezsgőtablettát elég 15 perccel aktus előtt bevenni, a zselére is szintén ajánlatos vizet inni. A Super kamagra tablettát 45 perccel aktus előtt kell bevenni, ennek a hatása később jelentkezik. Ha a termékek hatását túl erősnek érzi, csökkentse az adagot. (Fél tabletta, fél adag zselé) 24 órán belül ne alkalmazzon se két terméket, se két adagot.


TUDNIVALÓK A KAMAGRA SZEDÉSE ELŐTT


Ne szedje a Kamagrát, ha
-     nitrát származékot, vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert szed (pl. Amil-nitrid).
-     allergiás (túlérzékeny) a szildenafilra, vagy a termékek egyéb összetevőire.
-     súlyos szív, vagy májbetegsége van.
-     volt korábban szélütése, agy keringési zavara, szívrohama, vagy alacsony a vérnyomása.
-     ritkán előforduló örökletes szembetegsége van (pl. retinitis pigmentosa).
-     valaha előfordult Önnél nem arteritiszes elülső iszkémiás optikus neurpátia miatt fellépő látásvesztés.


Közölje kezelőorvosával, ha


-      Ön sarlósejtes vérszegénységben (vörösvérsejt-rendellenesség), leukémiában (fehérvérsejtek rosszindulatú daganata), myeloma multiplexben (csontvelő rákos folyamata) szenved, vagy ha bármilyen hímvesszőjét érintő nemi betegsége, vagy alakbeli rendellenessége van.
-      Ha Önnek problémája van a szívével. Ebben az esetben orvosának kell alaposan megvizsgálnia, hogy alkalmas e a szíve a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés elviselésére.
-      Ha Ön gyomorfekélyben, vagy vérszegénységben (hemofíliában) szenved.



ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK


A Kamagra termékek más potencianövelőkkel nem alkalmazhatóak. 18 éves kor alatt nem ajánlatos beszedni senkinek. Ha Ön vese vagy májbeteg, fokozott elővigyázatossággal használja! Akik magas vérnyomásra, vagy prosztata problémákra alfa blokkolót (pl. Prostamol Uno-t) szednek,  előfordulhat szédülés jelentkezése. Amennyiben a Kamagra szedése mellett sem sikerül megfelelő merevedést elérnie, kérjük, forduljon kezelőorvosához, mert máshol van a probléma.



A KAMAGRA EGYIDEJŰ SZEDÉSE BIZONYOS ÉTELEKKEL VAGY ITALOKKAL

Hogyha alkohollal együtt használja a terméket, a hatása csökkenni fog a gyenge felszívódás miatt. Ha étkezés közben esetleg közvetlenül utána szedi be, a hatás kialakulásához több idő kell.



A KÉSZÍTMÉNY HATÁSA A GÉPJÁRMŰVEZETÉSHEZ ÉS GÉPEK ÜZEMELTETÉSÉHEZ SZÜKSÉGES KÉPESSÉGEKRE


A Kamagra termékek szédülést okozhatnak, és befolyásolhatják a látást. Ezek nagyon ritka mellékhatások, de tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a Kamagra, mielőtt a volánhoz ülne, vagy gépet üzemeltetne.




TÁROLÁS, SZAVATOSSÁG
A termékeket tartsa elzárva gyermekektől. Legfeljebb 30 °C-on tárolható, eredeti csomagolásában, nedvességtől, napfénytől óvni kell. A csomagoláson feltüntetett lejárati idő után ne szedje be.



LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK


A leggyakoribb mellékhatásként a fejfájásról, az arc kipirulásáról, és ritkábban emésztési zavarokról, orr-dugulásról, szédülésről számoltak be. Ritka esetben vérnyomás emelkedés, szédülés érezhető. Az esetlegesen érezhető mellékhatások a bevett Kamagra mennyiségével csökkenthetők, megszüntethetők. Ha szexuális együttlét alatt, vagy utána mellkasi fájdalmat érez, szüntesse meg a termék használatát. Izomfájdalmak léphetnek fel a Kamagra túlzott használata során (naponta több adagot ne vegyen be). Ha bármilyen mellékhatás súlyossá válik, vagy ha a tájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül más tünetet is észlel, kérjük, értesítse kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét.


Összefoglalva a mellékhatások lehetnek:


 • Fáradtság
 • Alvás zavar
 • Arc és/vagy a torok feldagadása
 • Allergiás reakció
 • Hirtelen kialakuló sípoló légzés, nehéz légzés
 • Szédülés
 • Mellkasi fájdalom
 • Tartós, néha fájdalmas merevedés (ha merevedése 4 óránál tovább tart, azonnal keressen fel egy orvost!)
 • Hirtelen látáscsökkenés vagy látásvesztés
 • Görcsök vagy görcsroham



További lehetséges mellékhatások gyakoriság szerint:

 1. Nagyon gyakori (10 beteg közül egynél többet érinthet): fejfájás.
 2. Gyakori (10 beteg közül legfeljebb egyet érinthet): arc kipirulás, emésztési zavar, látásra gyakorolt hatások (a színlátás zavara, homályos látás vagy a látásélesség csökkenése), orrdugulás és szédülés.
 3. Nem gyakori (100 beteg közül legfeljebb egyet érinthet): hányás, , bőrkiütés, szemfenéki vérzés, a szem irritációja, kötőhártya bevérzés/piros szem, szemfájdalom, kettőslátás, szokatlan érzés a szemben, könnyezés, szívdobogásérzés, gyors szívverés, izomfájdalom, álmosság, a tapintási érzékelés csökkenése, forgó jellegű szédülés, fülcsengés, hányinger, szájszárazság, hímvesszővérzés, vér az ondóban és/vagy a vizeletben, mellkasi fájdalom és fáradtság.
 4. Ritka (1000 beteg közül legfeljebb egyet érinthet): magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, ájulás, szélütés, szívroham, szabálytalan szívverés, orrvérzés és a hallás hirtelen romlása vagy elvesztése.