Kamagra Pezsgőtabletta 1 doboz / 7 tabletta

Kamagra Pezsgőtabletta 1 doboz / 7 tabletta

Kamagra Pezsgőtabletta 1 doboz / 7 tabletta

Gyártók Ajanta Pharma Limited
Termékkód: P01
Elérhetőség: Készleten
  • 5,490Ft

Kamagra pezsgőtabletta rendelés - 1 doboz / 7 tablettaA Kamagra Pezsgőtabletta előnyei


- szedése sem függőséget, sem hozzászokást nem okoz
- erős erekció
- hatását gyorsan kifejti, hatásfoka maximális és intenzív
- nem csak merevedési zavarokkal küzdő férfiak alkalmazhatják, hanem azok is, akik jobban szeretnének teljesíteni az ágyban
- felszívódása gyors


A Kamagra Pezsgőtabletta hatása

Hatását rendkívül gyorsan kifejti, használója szexuális inger hatására már 20-30 perc után megtapasztalhatja a hosszan tartó, 4-6 órás merevedést . A sildenafil hatóanyagnak módosításának  köszönhetően erekciója erősebb és tartósabb lesz, mely segíti a nemi aktus befejezését. Lerövidíti a  két szexuális aktus közötti regenerációs időt is , így ejakuláció után hamar újra harcra kész lehet. Esetenként enyhe pénisz méretnövekedés is tapasztalható a többszörösére nőtt, fokozottabb vérbőségnek köszönhetően a péniszben bekövetkezett extra tágulása révén. Legintenzívebb hatását egy- másfél óra múlva érezheti.


Kinek nem ajánlott a Kamagra Pezsgőtabletta?

Kamagra Pezsgőtabletta használata kizárólag azok számára jelent egészségügyi kockázatot, akik rosszul mérik fel saját egészségügyi állapotukat, vagy nem veszik figyelembe betegségeiket, illetve azok kezelése során szedett orvosságaik hatását, esetleg a betegtájékoztatóban foglaltaktól eltérően  alkalmazzák a potencianövelő szert. Használata nem ajánlott bármilyen szívbetegség esetén, melyből kifolyólag nitrát tartalmú gyógyszert szed, mivel ezek párhuzamos alkalmazása a potencianövelő gyógyszerrel negatív hatással lehet a fizikai állóképességre, vérnyomásesést, ájulást, és keringési zavarokat idézve elő.


Kamagra Pezsgőtabletta mellékhatásai

Mint minden gyógyszernek, így a Kamagra Pezsgőtablettának is lehetnek mellékhatásai:
Alkalmazása során leggyakoribb mellékhatásként előfordulhatnak: fejfájás, szédülés, arc és mellkas kipirosodása, orrdugulás valamint fényérzékenység.
Ritkább esetben vérnyomás ingadozás. Amennyiben Ön rendszeresen szed más gyógyszereket az egészségügyi kockázatok elkerülése érdekében, a potencianövelő alkalmazása előtt ajánlott egy általános orvosi kivizsgálás. A mellékhatások nem jelentkeznek mindenkinél. A fogyasztó szervezetétől és gyógyszer toleranciájától jelentősen függ, hogy milyen lesz a potencianövelő hatása illetve mellékhatása. Az használatakor tapasztalható, hogy az esetleges mellékhatások idővel csökkennek vagy teljesen megszűnnek.
A legfontosabb, hogy nitrát tartalmú gyógyszerekkel együtt semmiképp ne szedje!!


Tagek: kamagra, pezsgotabletta