Mindent a Kamagráról

Mindent a Kamagráról
Posted By: Potencia Published: 2019/10/28 Times Read: 541 Comments: 0

Kamagra hatása


Kamagra hatása előtt a Kamagra termékpalettáról:


Kamagra az Ajanta Pharma gyógyszeripari konszern hat potenciajavító gyógyszerkészítményből álló termékcsaládja. Kedvező tulajdonságuk, hogy generikus hatóanyaguk miatt kedvezőbb az áruk, mint a legismertebb potencianövelőnek, a Viagrának, mégis nagyon jó hatásfokkal kezelik a merevedési zavarba szenvedő férfiak problémáit, vagy segítenek az egészséges férfiak szexuális teljesítőképességének javításában. Megerősíti mindkét férficsoport önbizalmát, és szenvedélyesebbé teszi intim együttlétüket párjaikkal. A generikus (módosított hatóanyagú, egy már lejárt szabadalmi védettségű szert helyettesítő) férfiasságjavító gyógyszerek közt a Kamagra termékek a legkeresettebbek, legjobb ár-érték arányuk, hatékonyságuk, és redukált mellékhatásaik okán.


Kamagra termékpaletta tagjai:


Kamagra 100 milligrammos (az eredeti fajta)
Kamagra Gold
Kamagra Zselé (Oral Jelly)
Kamagra Max
Kamagra Rágótabletta
Kamagra Pezsgőtabletta


Az eltérő igények kiszolgálására egymás után fejlesztette ki az Ajanta Pharma gyógyszercég ezeket a Kamagra potencianövelő szereket, mindnek más az előnye, de mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet.

Kamagra hatása a férfiakra


Kamagra hatása rendkívül pozitív a férfiakra, mert képes megszüntetni valamennyi merevedési problémát, és visszaadja, vagy megerősíti az önbizalmat. Kevés olyan, a potencianövelés terén alkalmazott eszköz vagy szer kapható, amit ennyire egyszerűen és diszkréten, azonkívül kockázatmentesen lehetne használni. Kamagra elsődleges hatása, hogy fokozott és tartós vérbőséget okoz, így a hímvesszőbe áramló vér a szokásosnál nagyobb mértékű lesz, és nehezebben távozik. Kamagra másodlagos hatása, hogy az előbb említett fokozott vérbőség miatt ideiglenesen nagyobb méretűre duzzad a hímvessző. A hatás addig tart, amíg a szer hatóanyaga ki nem ürül a szervezetből, akkor visszaáll a normál véráramlás. Miután bevette valamely Kamagra tablettát (30-60 perc), vagy a zselét, rágótablettát, pezsgőtablettát (20 perc) intenzív vérbőséget fog érezni a nemi szervében, ami szexuális inger hatására alapos erekciót mutat, partnere legnagyobb gyönyörűségére. Az erekció beállta után egész estén át tartó erős merevedést fog tapasztalni, és többszöri, egymás utáni szexuális aktusra lesz képes, amik közt lecsökken az eltelt regenerációs idő, így szexuális teljesítménye is erősen javul. Próbálja ki nyugodtan akár mindegyik fajta Kamagra férfierő serkentő szert, kísérletezze ki, melyik felel meg a legjobban, hogy Önből is tökéletes szerető
válhasson!


Kamagra hatása fizikailag


Kamagra potencianövelő szerek hatóanyaga egy módosított sildenafil citrát, amely ugyanúgy működik, mint a többi potencianövelő szer hatóanyaga. Panaszmentes férfiaknál merevedés esetén a pénisz barlangos testeinek mikroszkopikus simaizomzata ellazul, ezért a testecskék képesek vérrel megtelni. Az elernyedést a (ciklikus guanozin-monofoszfát) nevű anyag biztosítja. A potencianövelő készítmények úgy hatnak, hogy megakadályozzák a cGMP elbontását, amivel a péniszben egy intenzív vérbőség javító hatásuk lesz. Többen számoltak be a szer hatása alatti méretnövekedésről is. Kamagra hatása eléréséhez szexuális inger (látvány, simogatás, stb.) szükséges, anélkül egyetlen potencianövelő szer sem képes kifejteni a hatását! Kamagra képes gyógyítani a fizikai eredetű potencia problémákat, amiket okozhat például bármilyen lázas betegség, a pénisz betegsége, közérzeti zavar, túlterheltség, kimerültség, műtét, cukorbetegség, vérellátási gondok, prosztata megbetegedés, hormonális zavar. Bizonyos gyógyszerek szedése is okozhat merevedési problémát: nyugtatók, vérnyomáscsökkentők, bétablokkolók, allergia, pszichózis és epilepszia elleni készítmények. Kamagra módosíthatja egyes gyógyszerek hatásait, leginkább a mellkasi fájdalom kezelésére használt szerekét!


A Kamagra lelki hatásai


A merevedési gondok ritkán szervi (fizikai) eredetűek, sokkal több a lelki (pszichés) eredetű erekciós probléma. Ezekre a problémákra is kiváló gyógyír a Kamagra termékcsalád. Lelki eredetű erekciós zavarokat okozhat teljesítménykényszer, túlzott elvárások, megszégyenítés, önbizalomhiány, stresszes életmód, konfliktusok a kapcsolatban, megoldatlan lelki problémák, szenvedélybetegség. Azok a férfiak, akik gyakran örömüket lelik a házasélet szexuális terén, harmonikus vagy szenvedélyes a párkapcsolatuk, sokkal magabiztosabbak és kiegyensúlyozottabbak, jobban viselik a stresszes helyzeteket, optimálisabbak a problémamegoldásokban. Társadalmunkban
értéknek számít a potencia, és a férfiak szívesen fokozzák fel mesterségesen is azért, hogy minél többször, és rövidebb időn belül ismételhessék a szeretkezést. De használhatják például gátlásosságuk legyőzésére, önbizalmuk megerősítésére, párkapcsolatuk felfrissítésére, szexuális élmények, tapasztalatok gyarapítására, swinger bulik, erotikus partik alkalmával, esetleg több partner egyszerre történő kielégítésére.


Kamagra hatását befolyásoló tényezők


Kamagra hatóanyaga kizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. A készítmény hatásának kialakulásához kellő idő személyenként változhat, általános fizikai, egészségi állapot, testsúly, stb. szerint. Előfordulhat, hogy a bőséges étkezés mellett beszedett Kamagra hatása később jelentkezik; főleg a zsírosabb ételek késleltethetik a felszívódás mértékét és gyorsaságát.
Az egyidejűleg fogyasztott alkohol tartalmú italok befolyásolhatják a szer hatását. Kamagra hatásának optimális kihasználása érdekében lehetőleg ne igyon nagyobb mennyiségű alkoholt és coffeint (kávét, teát, energiaitalokat).
A hatása akkor következik be ténylegesen, ha a fogyasztó betartja a használati utasítást és a kellő időben veszi be a kellő mennyiséget. Kamagra használata közben nitrát tartalmú szív és értágító patikaszerek párhuzamos alkalmazása tilos!


Az egyes Kamagra fajták hatásáról


Kamagra 100 milligrammos (eredeti fajta, régi hagyományosnak is mondják) Ebben a formában már ritkán található a Kamagra, jelenleg nem árulják. Kamagra Gold tabletta Az első Kamagra 100 milligrammos kevésbé vált be erősebb mellékhatásai miatt, ezért gyártója módosította a hatóanyagát. Így jött létre a Kamagra Gold, ami szintén 100 milligrammos tabletta formában vásárolható meg. Kamagra Gold tablettában már egy minőségileg is átalakított hatóanyag szerepel, melynek köszönhetően bizonyítottan kevesebb mellékhatással bír, mint elődje.Egyetlen hátránya, hogy egy órába is beletelik amíg felszívódik. Aránylag lassan (60 perc) szívódik fel, viszont akár 8 órán át képes biztosítani a tartós erekciót. Kamagra Gold pirulát az aktus előtt legalább 60, vagy a biztonság kedvéért 75-90 perccel előtte kell beszedni egy pohár vízzel a lassabb felszívódása miatt. Kamagra Gold hatóideje 8 óráig tart, és a tapasztalatok szerint tartós és intenzív hatással bír. Mivel egy 100 milligrammos tabletta hatóanyaga elég erős, sokszor a fele mennyiség is elég a megfelelő eredményhez. Kamagra Gold használata nem lépheti túl a napi 100 milligrammot! 24 órán belül, ennél kevesebb szedhető, de több semmiképp sem javasolt a túladagolás veszélye miatt. Napi alkalmazásra 50 milligrammnyi készítmény javasolt, de még ennél kevesebb, 25 milligrammnyi is elég lehet. Kamagra Gold tabletta igény szerint megfelezhető,így tovább tart, és spórolhat vele. Mellékhatásai: Enyhe és közepes mellékhatások az orrdugulás, orrfolyás, gyomorsav túltengés, enyhe fejfájás. Súlyosabb mellékhatások: jelentkezhet erős szédülés, neon látás, erős fejfájás, vérnyomás ingadozás, de ezek igen ritkák.


Kamagra adagolása.


Kamagra Max
A tablettás forma topterméke, a bevétel után fél órával már kifejti intenzív hatását, ami azután 8 órán át folyamatosan tart. Kamagra Max potencianövelőben 100 milligramm továbbfejlesztett, és módosított sildenafil van. A hatóanyag molekulaszerkezetének megváltoztatásával próbálták növelni a hatásfokát és felszívódásának sebességét. Még kevesebb a mellékhatása, és jobban képes hasznosulni, mint a hagyományos Kamagra 100 milligramm, vagy a Kamagra Gold. Ezzel a legjobb potencianövelők közé került. Nincs még egy ilyen eredményes termék, aminek ennyire csekély lenne a mellékhatása. Bevétele az együttlét előtt 20- 30 perccel ajánlott egy pohár vízzel, vagy üdítővel. Kamagra Max segítségével garantáltan erős erekció érhető el, amely 12 órára biztosítja a szexuális aktivitást. Mellékhatásai: szedése csak a Kamagra Max valamely összetevőjére érzékeny emberek számára jelent valamely kockázatot, csak náluk fordulhatnak elő súlyosabb mellékhatások. A potencianövelő termékek közül a Kamagra Max-nak van a legkevesebb mellékhatása. A lehetséges mellékhatások közé tartozik a szájszárazság, az arcbőr kipirosodása, szédülés és fejfájás.

Kamagra Max kiszerelése szinte teljesen azonos a Kamagra Goldéval, a különbség a két termék közt csak a bliszeren (levélen) található feliraton látható, ahol a levél tartalma olvasható, ami a Goldnál zöld színnel van rajta, míg a Max -nál feketével. Kamagra Max ugyanolyan zöld színű és rombusz alakú, mint a Kamagra Gold. A legfontosabb különbség a felszívódási időben, és a mellékhatások intenzitásában van, amely kritériumokban a Max a jobb. Általában a
milligramm hatóanyaggal kapható, azonban a fogyasztó igényei szerint felezhető, negyedelhető, így 4 darab Kamagra Max pirula akár 16 alkalomra is elég lehet.


Kamagra zselé (Oral Jelly)Sikerült még inkább kiküszöbölni a lassú felszívódás gondját, és teljesen újszerű formában!  Kamagra zselé egy zselé (gél) állagú szer, ami különféle ízben vásárolható meg. Gyorsabban fejti ki hatását (15-20 perc alatt), mint a tabletták, viszont ez a hatás csak 4-5 órán át tart, ami kicsit kevesebb azokénál. Kiszerelése: 7 darab különböző ízű zselét tartalmazó tasak („pack”) található egy dobozban. Kamagra zselé használata szájon át történik, és aktus előtt 15 perc már elég a hatás keletkezéséhez. A gél állag ne tévesszen meg senkit, a szer nem külsőleg alkalmazandó, hanem szájon át fogyasztandó, mint a tabletták. A tasakot feltépve egy zselés anyagot találunk benne, amit bevéve, és a szájban tartva kell fél percig tartani amiatt, hogy a nyálkahártyán keresztül gyorsabban és jobban felszívódjon a zselés hatóanyag, majd lenyelni, vagy lehet még üdítőben, vízben feloldva meginni. Egy felbontott tasakot rögtön fel kell használni, nehogy kiszáradjon az anyag, és esetleg csökkenjen a hatása. Kamagra Oral Jelly (Kamagra zselé) alkalmazása a leggyakoribb, mivel könnyű adagolhatósága minden helyzetben lehetővé teszi használatát. Egy Kamagra zselé tasakban 100 milligramm hatóanyag van, ami egy alkalomra elegendő mennyiség. Az ennél kevesebb anyag már nem elég, mert a zselés hatóanyagból nem tud annyi Sildenafil felszívódni, mint a tabletták esetében, viszont előnye, hogy sokkal gyorsabb. Mellékhatásai nem mindig jelentkeznek, általában a közepes mellékhatású potencianövelők közé tartozik.


Kamagra Rágótabletta (Chewable Tablet)További kísérletezés eredménye lett egy feltűnés-mentesen használható, finom trópusi és vegyes gyümölcs ízben kapható, rágótabletta formájú potenciaserkentő szer, a Kamagra Rágótabletta. A szexuális együttlét előtt 15 perccel elég elrágni, vagy elszopogatni ezt a lágy rombusz alakú tablettát, aminek az előnye, hogy több hatóanyag jut így a vérbe, mint a zselénél, hatása 4-5 óráig tart. Viszont érzékeny gyomrúaknál panaszokat és kesernyés utóízt okozhat. Ugyanúgy 100 milligrammos hatóanyaggal került a potenciajavítók piacára, mint a tabletták. Újabban nemcsak a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcs ízű, lágy, rombusz alakú tabletta kapható, hanem egy új típusú, kerek, közepén lyukas 100 milligrammos tabletta, amit 7 darabos kiszerelésben árusítanak egy féle ízben. Naponta legfeljebb egy szemet ajánlott fogyasztani belőle, viszont felezhető, ha a 100 milligramm túl sok lenne, esetleg kisebb mellékhatások lépnének fel (fejfájás, arcpirosodás, orrdugulás). Túladagoláskor előfordulhat remegés, a vérnyomás ingadozása, szédülés, erős fejfájás.


Kamagra PezsgőtablettaSzintén a diszkrét használat kedvéért fejlesztették ki 2010-ben a narancs ízű Kamagra Pezsgőtablettát amely a Kamagra termékcsalád legújabb fajtája. Egyszerűen, könnyen fogyasztható, 15 perc alatt érezhető a hatása, és 4 órán
keresztül tart. Kamagra Pezsgőtabletta újdonsága miatt számít vonzónak a férfiak szemében. Egy henger alakú dobozban 7 darab Kamagra Pezsgőtabletta található, amiből egy darabban 100 milligramm Sildenafil-citrát van. Egy pohár üdítőbe vagy vízbe téve fogyasztható, 1 perc alatt feloldódik. Szintén csak egyet lehet belőle alkalmazni egy nap. Nagyobb mennyiség bevétele nem fokozza a hatását, viszont a mellékhatások száma emelkedhet, vagy súlyosabbak lehetnek. Kamagra hatása mellett, amely javarészt jótékony, lehetnek mellékhatásai is: fejfájás, arcpirosság, ritkábban emésztési panaszok, szédülés, orrdugulás, gyorsuló szívdobogás. Kamagra ára. kamagra rendelés.

Tags: kamagra, blog, leírás,