Kamagra Gold 1 levél +1 szem ajándék

Kamagra Gold 1 levél +1 szem ajándék

Kamagra Gold 1 levél +1 szem ajándék

Gyártók Ajanta Pharma Limited
Termékkód: K01
Elérhetőség: Készleten
  • 3,490Ft

Kamagra Gold 100mg rendelés - 1 levél / 4 szem +1 szem ajándék


Hogyan alkalmazza a Kamagra Gold terméket?

A Kamagra Gold tablettát a szexuális együttlét előtt javasolt minimum 30 perccel bevenni egy pohár, kb. 3 dl vízzel. 30-60 perc alatt szívódik fel teljesen, ellenben elég intenzív,  és hosszú, 8 órán át folyamatosan tartó hatása kárpótolja az alkalmazót a várakozásért. A Kamagra Gold potencianövelő hatásával az exkluziv szexuális tapasztalatokra vágyó felek maximálisan elégedettek, amit a forgalmazási tapasztalatok is igazolnak. A Kamagra Gold készítmény hatásának része, hogy az aktusok közötti regenerációs idő kevesebb, így két aktus között csak minimális pihenőidőnek kell eltelnie, hogy újra a tettek mezejére léphessenek a felek. A Kamagra Gold legfontosabb alapanyagának, a  Sildenafil hatásának kifejtéséhez nemi izgalomra van szükség, aggodalomra viszont semmi ok, hiszen ezt általában a szokványos nemi aktus lépések kiváltják.


Mennyi ideig hat a Kamagra Gold?

A termék hatóideje hivatalos adatok szerint 8 órán keresztül tart, de egyes felhasználók beszámolói szerint még 10-12 óra után is érezhető. A 100 mg-os Kamagra Goldból általában fél adag is elég a megfelelő hatáshoz, értsd a jobb szexuális férfierőhöz. A Kamagra Gold hatásának ideje csökken az , alkohol, tudatmódosító szerek, koffein-tartalmú italok, energiaitalok használatakor.


Kamagra Gold szedési gyakorisága

A Kamagra Gold 100 mg potencianövelő alkalmazása nem haladhatja meg a napi 100 milligrammot. 24 óra leforgása alatt ennél kisebb adag használható, azonban több nem ajánlott a túladagolás esélye miatt, ami viszont már egészségügyi kockázatot jelenthet. 24 óra alatti használatra 50 mg-nyi Kamagra Gold ajánlott, viszont ettől kevesebb, 25 mg is hatásos lehet bizonyos esetekben. A Kamagra Gold intenzív hatása miatt garantált a siker az intim szférában. Az adagolással pedig akár spórolhat is az ember, hiszen egy csomag Kamagra Gold 100 milligramm sokáig elég lesz adagok felezésekor.


Kamagra Gold szedési mellékhatásai

Kamagra Gold 100 milligramm potencianövelő tabletta bevétele esetén jelentkezhetnek bizonyos mellékhatások. Mérsékelt azonfelül középsúlyos mellékhatásai közé tehetú az orrbedugulás, orrfolyás, gyomorsavtúltengés, fejfájás. Nagyobb adag bevételénél a Kamagra Gold használata alatt kialakulhat egyensúlyzavar,heves fejfájás, vérnyomás emelkedés. Ezzel szemben a fokozott mellékhatások százból, aligha egy alkalmazót érintenek, mert az alapanyag már eleve úgy van kifejlesztve, hogy a mellékhatásai minél kisebb mértékben jelentkezzenek. Ha bárki nemrég műtéten esett át valamilyen szervi betegséggel kapcsolatban, érdeklődjön orvosánál a Kamagra Gold alkalmazásával kapcsolatosan.


Kamagra Gold 100mg recept nélkül

A Kamagra Gold 100 milligramm pirula a mi országunkban mindenfelé orvosi rendelvény nélkül elérhető. E termék általánosságban külföldről származik, valamint online patikák, és ehhez hasonlító, viszont nem legálisan dolgozó webáruházak kínálják. A Kamagra Gold potencianövelő gyógyszer csomagolásán angol nyelvű írás lelhető fel, amelyhez magyar nyelvű útmutatást találhatunk az interneten. A Kamagra Gold amellett minden Kamagra termék felírás híján is kapható, ezért a nagy kereslet miatt nagy mennyiségben készülnek az ugyanúgy kinéző Kínából származó utánzatok. Webáruházunk csak eredeti Kamagra termékekkel foglalkozik. Rendeljen eredeti Kamagra Goldot olcsón!

Tagek: kamagra, gold, 100mg